Geld verdienen met internet?

Home


 

Internet hoeft niet alleen geld te kosten het kan je ook geld opleveren! Hoe moet dat dan zul je je afvragen. Hieronder doel ik je een tweetal suggesties aan de hand die ikzelf heb uitgeprobeerd. De eerste bijschrijvingen zijn inmiddels binnen. Verwacht er niet rijk van te worden, je internetkosten moet je er toch makkelijk mee uit kunenn halen.

EUROCLIX; websites bezoeken, enquetes, produkten uitproberen

Gratis informatie en aanbiedingen ontvangen en nog geld verdienen ook. Dat is EuroClix, een gloednieuw internet-spaarprogramma. EuroClix werkt heel eenvoudig: je meldt je gratis aan via de banner en via de EuroClix-website en e-mails ontvang je dan informatie en aanbiedingen op maat, afkomstig van gerenommeerde bedrijven en organisaties als Ford, Philips, Algemeen Dagblad, QXL etc.
 

Voor het ontvangen en doornemen ervan verdien je bovendien Clix (punten), die in te wisselen zijn voor euro’s. Na inwisseling van de gespaarde Clix wordt het bedrag binnen vijf dagen op je bank- of girorekening overgemaakt.

Als jij je aanmeldt dan krijg ik 100 Clix en maken we tegelijkertijd kans op elk 10.000 Clix (150 euro)!

Dus, aarzel niet en klik snel op de banner en meld je aan, het kost je niets.
 

Google AdSense; plaatsen van een advertentieblok op je website

Google AdSense is het onderdeel uit het Google-advertentieprogramma waar u geld mee kunt verdienen. Meld u aan voor AdSense en plaats reclameblokken met uw unieke code op uw website zoals onderstaand blok (Doe me lol en klik hier even op).

Op basis van de inhoud van de webpagina wordt een relevante advertentie getoond (ben benieuwd wat dat voor deze pagina wordt) en krijgt u geld als bezoekers erop klikken.

Aanmelden voor Google AdSense gaat via de volgende link: Google AdSense

Een uitgebreid artikel over het inzetten van Google AdSense is te vinden de Computer!Totaal van september 2006.

 

Goede zaken toegewenst,

$Will$ $Steeghs$